Houtpellets zijn korrels van geperst zaagsel. Met Pelfin houtpellets maak je een bewuste keuze. Deze Pelfin houtpellets zijn namelijk milieuvriendelijk en duurzaam. Pelfin heeft duurzaamheid als belangrijk aspect in het bedrijf staan. Er worden geen extra bomen of bossen gekapt om jou te kunnen voorzien van Pelfin houtpellets. Ook wordt het hout niet ver van huis gehaald, wat weer slecht voor het milieu is in het kader van reizen. Zaagsel wordt opgehaald bij bedrijven en productiebossen in de Benelux of Duitsland en worden naar een lokale fabriek gebracht om geperst te worden tot pellets.

 

Zo min mogelijk verspilling

Met Pelfin houtpellets kun je bijvoorbeeld je kachel aansteken. De houtpellets worden geleverd in zakken van 12,5 kilo. Daarmee vul je je kachel in één keer. Je hoeft dus niet je zak te bewaren na het vullen, het is precies genoeg om je houtkachel mee te vullen. Alles in het proces van Pelfin houtpellets staat in het teken van zo min mogelijk verspilling. Daarom maak je een duurzame en milieubewuste keuze als je voor houtpellets van Pelfin kiest.

 

Privé gebruik of verkoop

Je kunt ze als particulier bestellen in die zakken van 12,5 kilo. Ze worden bovendien snel bezorgd. Het is ook mogelijk om Pelfin houtpellets te kopen. Of je nu een webshop of een fysieke winkel hebt, allebei of geen van beide maakt niet uit. Voor verkoop vanuit webshops en winkels zijn ook andere levermogelijkheden. Bijvoorbeeld 84 zakken op een pallet, zakken van 500 of 1000 kilo of het storten van houtpellets per vierkante meter. Ook voor deze leveringen wordt natuurlijk rekening gehouden met zo min mogelijk verspilling.