Iedere bank is anders. Groot of klein. Hoog of laag. Een hoekbank of een rechte bank. Voor twee personen of juist voor heel veel personen. Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel verschillende banken om uit te kiezen. Je wilt natuurlijk een bank om heerlijk op te zitten. Heb je ook al eens overwogen om te gaan voor een eerlijke bank? Een bank die is gemaakt in de buurt, om zo de transportkosten en de uitlaatgassen van het vervoer te beperken? Een bank die is gemaakt door een bedrijf dat eerlijk met zijn mensen omgaat en een kans biedt aan werknemers met een beperking. Fair trade is bij koffie en bij fruit al heel normaal aan het worden en daar werken we allemaal graag aan mee. Mogelijk wist je niet eens dat je ook bij meubels kunt gaan voor een fair product.

 

Voor een ander

Meubels van fairfurnituregroup.nl zijn eerlijke meubels. Gemaakt voor en door mensen. Met ruimte voor mensen met een beperking en gericht op een werkweek van vier dagen. Los van de volle werkweek ‘zoals het hoort’, maar een aangepaste aanpak zoals het passend is voor zijn werknemers. Maar ze zijn niet alleen fair voor mensen, ze zijn ook fair voor de aarde. Met de kernwaarden duurzaamheid en circulariteit zetten de mensen van fair furniture group zich dagelijks in voor producten die ook goed zijn voor de aarde. Minder afvalstoffen, meer hergebruik van oude meubels. De aarde heeft het al zwaar genoeg en je wilt toch wel een gezonde wereld achterlaten voor de generaties die na ons komen?

 

Dat zit lekker

Weten dat je goed bezig bent voor mens en milieu terwijl jij lekker onderuitgezakt op je bank hangt na een lange dag werken moet een prettig gevoel geven. Nog nooit heb je zo makkelijk je steentje bij kunnen dragen aan een beter milieu. Dus als jij de keuze moet maken voor een nieuwe bank, dan is het toch een kleine moeite om hier ook eens naar te kijken. Laat je verrassen door het aanbod van meubels dat op een eerlijke manier wordt gemaakt. En laat je verrassen door de kwaliteit en comfort die deze meubels je kunnen bieden. Ze zijn minimaal net zo goed als de meubels waarbij niet op het milieu wordt gelet. Want dat je voor kwaliteit gaat, dat is logisch! Je koopt een bank of een ander meubel namelijk niet elke maand opnieuw. Dus wat je koopt, dat moet goed zijn. En fair!